Tisztelt Páciensek, Kedves Oltandók!

A médiából már értesülhettek róla, hogy nem érkezett elegendő oltóanyag a háziorvosi körzetekben megkezdhető oltásokhoz.

A Megyei Védelmi Bizottság Oltási Munkacsoportja mai napon azt a döntést hozta, hogy a városokban élő idős betegek nagy létszáma miatt a városi praxisok ( Győr és Sopron ) részesülnek először a vakcinából.

Vagyis nálunk (és a többi vidéki körzetben) a héten nem kezdődik meg az oltás, de ígéretük szerint a hamarosan beérkező oltóanyagból mi is részesülünk.

Amint az új időpontról értesülök, jelentkezni fogok!

Itt szeretném megköszönni az önkormányzatoknak és a hozzátartozóknak a gyors, hatékony részvételt a szervezésben! Mindent sikeresen elő tudtunk készíteni, így ahogy megkapjuk a vakcinát, egyből tudjuk kezdeni az oltást, akár szélesebb körben is, amennyiben nagyobb mennyiség fog rendelkezésünkre állni.

A beérkező regisztrációkkal folyamatosan frissülnek az oltási listák, így várhatóan hamarosan új oltási listát is kapunk, így bővül az oltandók köre.

Még nem késő regisztrálni!

Kérem, jelentkezzenek az oltásra:

- hogy elkerüljék a súlyos, akár hónapokig tartó szövődményekkel járó betegséget – soha nem tudhatjuk, mikor gyengül le szervezetünk, és leszünk fogékonyak a betegségre!

- hogy megvédjék a környezetükben élő fogékony szeretteiket!

- hogy újra indulhasson kötetlen, szabályok, korlátozások nélküli régi életünk!

Tisztelettel

Dr. Mayr Ildikó