FELHÍVÁS

Agyagosszergény Község Önkormányzata az Emberi Erőforrások Minisztériuma megbízásából az Emberi Erőforrás Támogatáskezelővel együttműködve meghirdeti a 2025. évi BURSA HUNGARICA Felsőoktatási Önkormányzati Ösztöndíjrendszert, melynek célja az esélyteremtés érdekében a hátrányos helyzetű, szociálisan rászoruló fiatalok felsőoktatásban való részvételének támogatása.

A pályázati adatlapokat 2024. november 4. napjától csak elektronikus úton lehet kitölteni és a kinyomtatott, aláírt adatlapot a Vitnyédi Közös Önkormányzati Hivatal Agyagosszergényi Kirendeltségén a mellékletekkel együtt benyújtani ügyfélfogadási időben.

A pályázat beadásához a Bursa Hungarica Elektronikus Pályázatkezelési és Együttműködési Rendszerében (továbbiakban: EPER BURSA rendszer) egyszeri pályázói regisztráció szükséges, melynek elérése:

https://bursa.emet.hu/paly/palybelep.aspx

A személyes és pályázati adatok feltöltését követően a pályázónak a pályázati űrlapot kinyomtatva és aláírva a mellékletekkel együtt kell benyújtani a fenti címre 2024. december 4. napjáig!

Agyagosszergény, 2024. 10. 21.

Agyagosszergény Község Önkormányzata

 

docxA-tipusu-palyazati-kiiras.docx

docxB-tipusu-palyazati-kiiras.docx

NYILATKOZAT_2025.pdf

Back to top